tiistai 18. elokuuta 2009

Voi ihastuksen kauhistus

Jelpin eilen Harria kirjoittamaan työhakemusta, hän soitti päivällä ja tuli illalla luokseni.

Hän seurasi sohvalta, kun otsa kurtussa kirjoittelin annetuista tiedoista myyviä työhakemuslauseita koneellani ja totesi:
"Kai mun täytyy sun kanssa mennä naimisiin, että mulla on sitten hakemusten tekijä valmiina."
Keskeytin miettimiseni ja käännyin katsomaan häntä, hänen virnistellessä ilmeelleni.
"Krhm. Ahaa. Ei sitten mitään muuta syytä olis?"
"No ainahan sä mun verotuksenkin voit hoitaa..."
Naureskelin itsekin. "Siitä hommasta kyllä kieltäydyn, saat ihan itse sen puolen tehdä." Tuijotin näyttöä hetken.
"Ja nyt multa katkes ajatus. Perhana."
Harri ratkesi nauruun.

Ostin eilen paremman puhelimen työpuheluitani varten. Nappasin sillä kuvan Harrista ja asetin taustakuvakseni. Kuvassa Harri on kädet puuskassa ja ilme kertoo, ettei hän halua itseään kuvattavan. Taisi myös jupista sen samaisen lauseen kuvanottohetkelläkin.

Nyt olen päivän aikana painellut puhelimen näppäimiä satunnaisin väliajoin vain nähdäkseni sen kuvan.
How cute can that fellow be? ^^

10 kommenttia:

Maggie kirjoitti...

Hyvää palvelusväkeä on vaikea löytää... pitääkö se sitten naida? :P

Mou Rire kirjoitti...

Maggie,

x) ilmeisesti :p

Anonyymi kirjoitti...

Hmm! Kokemusteni perusteella oisin vähän varovainen. Ettei kundi vaan käyttäis sua omiin tarkoituksiinsa? Kokemuksia tuollaisista tapauksista. Toimii niin kauan kuin tanssit saman pillin mukaan. Myöhemmin voi tulla psyykkistä tai jopa fyysistä juttua. Ole varovainen, pidä huoli itsestäsi.

Mou Rire kirjoitti...

Anonyymi,

Kiitos huomiosta. Varovainen olen tietysti, mutten usko, että Harri vain käyttäisi omia tarkoituksiaan varten. Työhakemusta varten auttaisin ketä tahansa (ja tähänkin Harri osasi kysyä apua, koska kerroin reilu kuukausi sitten auttaneeni perheenjäsentä vastaavassa hommassa) eikä muutenkaan ole sen tyylistä pillin soittoa menossa.

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa siltä, että Harri oikeasti pitää susta ja viihtyy sun seurassa. Mutta voi olla, että hän harkitsee vielä sitä seurusteluasiaa ja selittää sen muilla menoillaan, jottei loukkaisi sinua. Tapailunne kuulostaa jo melko seurustelunomaiselta ja hän saa siitä kaikki parhaat puolet irti eli seksiä, läheisyyttä ja mukavia yhdessä vietettyjä hetkiä, mutta hän ei kuitenkaan ole sinuun sitoutunut. Jos Harrilla raudoistaan huolimatta on aikaa ja energiaa noin intensiiviselle tapailulle niin varmasti olisi seurustelullekkin jos hän sitä tarpeeksi tahtoisi. Läpän heitto esim. naimisiin menosta on aina läpän heittoa, mutta teot kuitenkin kertoo eniten eli haluaako hän sitoutua suhun vai ei. Hyvin teillä asiat varmasti tulee sujumaan, mutta muistutin
vaan että älä ole liian sinisilmäinen.

Mou Rire kirjoitti...

Roosa,

Kyllähän hän viihtyykin ja tulee luokseni käymään muutenkin kuin asioita hoitamaan.

"Mutta voi olla, että hän harkitsee vielä sitä seurusteluasiaa ja selittää sen muilla menoillaan, jottei loukkaisi sinua."

Kyse ei ole tästä. Siis ihan tosissaan. On eräs asia, jota en tänne ole kirjoittanut ja pyrkinytkin sen jättämään ulkopuolelle - tietyt asiat saavat pysyäkin vielä blogin ulkopuolella - joka tosiaan vaikuttaa Harrin ajattelutapaan paljonkin. Senkin takia annan hänelle aikaa miettiä asioita rauhassa läpi, enkä painosta ja aiheuta ahdistusta.

Maggie kirjoitti...

Ja kun ikää tulee lisää, ei se seurustelusuhteeseenkaan hyppääminen tapahdu hetkessä. Tästä vähän mietittiinkin blogin ulkopuolella, että seurustelusuhde vaatii kai niitä yhteisiäkin suunnitelmia, vähän enemmän kuin sen teini-iän kuukauden seurustelun...

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen 22-vuotias ja seurustelen nyt toista kertaa. Molemmat poikaystäväni ovat tienneet haluavansa seurustella kanssani muutaman tapaamisen jälkeen ja kyse on ollut lähes kolmekymppisistä miehistä. Eli kokemukseni mukaan kun kolahtaa ja mies on tarpeeksi kiinnostunut, hän myös haluaa sitoutua.

Ainahan suhteen aloittaminen on riski ja ero voi tulla, mutta jos toisesta tarpeeksi pitää sen riskin on valmis ottamaan. Hienoa sinänsä että jotkut ihmiset jaksavat kuukausitolkulla harkita ja tapailla ennen suhteen aloittamista, itse en moista touhua jaksaisi. Yleensä tapailun pitkittyminen kuitenkin kertoo siitä, että toista osapuolta ei tarpeeksi kiinnosta, joskin tässä Harri tapauksessa ei siitä välttämättä ole kysymys. Eli oma mentaliteettini on se, että mies joko haluaa minut tai sitten ei halua-ja se on tähän mennessä toiminut. Ehkä vielä joskus kokemusten karttuessa muutan mieleni asiasta, mutta epäilen.

Mou Rire kirjoitti...

Roosa,

hienoa, että se tekniikka on toiminut. En itsekään kovin pitkää harkinta-aikaa ja tapailua jaksaisi, mutta tämä tuntuu nyt sen verran erityiseltä monellakin tapaa, että se harkinta-aika voi olla vain hyvästä.

Anonyymi kirjoitti...

Naiminenhan toki käykin, siis fyysisenä toimintona. Monet tykkäävät käyttää naista omiin tarkoituksiinsa. Varmaan olet huomannut sivutyösi kanssa.
Jos itselläsi on jotain toiveita tai peräti vaatimuksia, ongelmia ilmenee.