torstai 17. joulukuuta 2009

Isäntäni

Herroista hurmaavin ja ehdottomasti jalat alta vievin on herra numero 12, Isäntä. Yksinkertaisesti sanottuna ihana tapaus, mikä löytö, mikä hurma, AH.

Tehokasta toimintaa muuten se treffiprofiilini päivitys - totesin profiilia pois ottaessani, että eihän päivitetty versio ehtinyt olla esillä kokonaista kuukauttakaan kun jo seurustelin. Joten kannattaa välillä muutella ja olla itsekin aktiivinen, noin niin kuin vinkkinä nettitreffaajille ;)

Isäntä on siis nimensä mukaisesti maatilan isäntä, kototilansa jatkaja. Samoista oloista ja elinympäristöstä siis, mistä itsekin alunperin kotoisin, vaikka kaupungissa tässä asunutkin reilu vuoden. Tässä on siis käyty ihan oma Maajussille morsian -versionsa, ilman tv-kameroita ja muita erityisempiä kilpailijoita. Onhan tässä ihan hääpäiväkin jo vitsailtuna valmiiksi ;) ja niin, lapsiluku myös.

Synkkaa siis. Todella hyvin. Pässi on toiselle pässi, eli viitaten vuosipäivämerkintäni ajatukseen, että pitäisi kirjoittaa horoskoopeista, niin eräs johtopäätökseni siihen olisi ollut, että toinen Oinas on ilmeisesti allekirjoittaneelle pässinpäälle hyvä. Yhtä nopea ajatuksenjuoksu ja silkka haaveilu (eli siis miksi ylipäänsä hääpäivästä on ollut puhetta), tietty tulistumisen aste, toki se tietty eroottisuuskin (kaksi tulimerkkiä samaan petiin = GRAU! - tosin välihuomauksena tähän, hänen kanssaan se ei ole seksiä, se on making loooooove:a) ja mitähän vielä voisin tähän ylistää... No. Kaikenlaista, mutten osaa nyt eritellä kovin hyvin, ainakaan horoskooppeihin pohjautuen :p
Tähtiin kirjoitettuako? ;)

Sunnuntaina tulee kuukausi seurusteluakin täyteen. Tähän aikaväliin on sisältynyt paljon tekstiviestejä lähtien huomenentoivotuksista jatkuen päivän mittaan tulevien havaintojen ja pohdintojen jakamisena, vielä enemmän mesekeskusteluja sitten illalla ja jonkin verran ihan puhelinkeskustelujakin. Ja tietty yhdessäoloa, vierailuja molemmin puolin vanhempien luona (eka - ja miksei viimeinenkin - kerta korkattu siinä asiassa siis) ja tutustumista toistemme ystäviin ja läheisiin. Laivareissukin tuli tuossa tehtyä männäviikolla. Jatkossa tiedossa joulupäivä ja uusivuosi yhdessä. Ja niin, yhteiset synttärit sitten keväällä, kun täytämme pienen ajan sisällä yhteensä tasavuosia ;D

Joten mikäs se tässä on ollessa, onnellisena paistatellessa?
Nut on siis tjodella hjuva fiilis.
And I feeeeeeeeeeeeeeel nice, like sugar and spice.


Löytyikö järjen hiventäkään koko tekstistä?
Aika irrallista. Mutta toisaalta on aika irrallisen leijuva olokin ja silti kuitenkin jollain tapaa niin järjellinen.

Tarvitaan aikamoinen määrä paskaa niskaan ennenkuin tämä onnellisen tyytyväinen virne on Moun kasvoilta pois pyyhitty. Eikä se taida sittenkään ihan kovin paljoa himmetä ;)

13 kommenttia:

Jape kirjoitti...

Onneksi olkoon vaan, Mou Rire, jo tapahtuneesta... :)
...ja onnea myös jatkoonkin. No eihän asiat onnesta ole kiinni, tietyn pisteen jälkeen, vaan vaikuttaahan siihen kaikki muutkin asiat. Hyvältä näyttää tilanteenne, kertomuksesi perusteella, ja monenlaita olette jo ehtineet tehdä, suht' lyhyessä ajassa :)

Mitä tulee tekstisi viimeiseen kappaleeseen, niin älähän uhittele! :D
Roosa saattaa olla kuulolla ja hän on melkoinen fakiiri toisten dissaamisessa ja yrittäessään lannistaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Etkös sä Jape itse juuri toisten dissaamista ja alentamista harrasta. Jos sinusta dissaamista on se, että totean ettei vääränlaisiin ja naista huonosti kohteleviin ja sitoutimishaluttomiin miehiin kannata tuhlata aikaa vaan pitää odottaa sitä, että tapaa kunnon miehen joka haluaa sitoutua niin siitä vaan. Ei pahemmin hetkauta.
Ja horoskoopit on pahinta puppua mitä oon koskaan lukenut.

Mou Rire kirjoitti...

Jape,

kiitos kiitos =) Montaa lajia tosiaan tullu jo koettua ja juteltua ja nähtyä. Feels good.

Mou Rire kirjoitti...

Roosa,

Asiahan ei minulle tällä hetkellä kyllä kuulu, kosket mulle oikeastaan osoittanut mitään tuosta kommentistasi (paitsi horoskoopit - kullakin niistä oma mielipiteensä, joskus ne osuu aika veikeästi kohdalleen, joskus ihan päin metsää, mutta hupinsa kullakin, ne ovat minun hupini).

Mutta mitä Japekin varmaan tuossa ajaa takaa, niin asiat kun voidaan sanoa eri tavoilla. Tarkoituksesi ollut varmasti hyvä joka kerralla kun olet tänne kommentoinut ja siitä ollaan enempi vähempi itse kukin vedetty herneet nenään. Mutta kun asiat ilmaistaan töksähtelevästi, viisastelevasti, tyyliin "kyllä MINÄ tiedän" niin onko se mikään ihme?

Mietipä. Tapoja on monia. Tyyliä voi hioa, niin vastaanottokin voi olla toisenlainen.

Tai sitten jos saat jotain fiilareita siitä, että nostatat kierroksia kanssalukijoissa, niin sitten jatka samalla tyylillä. I don't care that much really.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Tulee aina jotenkin tunne, että pitäisi olla järjellistä sanottavaa kun jättää kommentin joten pahoittelen koska minulla ei sellaista tällä kertaa ole. :D

Oli vain äärimmäisen ihana lukea onnestasi. :)) Ymmärsin, että olette tavanneet netin kautta ja itselläni on hieman samanmoinen tilanne, emme vain ole vielä saaneet aikaiseksi "treffejä" aikataulujen vuoksi, mutta kieltämättä oli mukava lukea, että ehkä se onni löytyykin sitten niinkin! siis netin kautta.

Olen ollut omalla kohdallani hieman epäileväinen voiko tämä oma nettijuttuni mihinkään johtaa tapaamisen jälkeen, mutta ehkä se joskus on tarkoitettu kohdalle ja kolahtaa kovaa - vaikka sitten netin kautta jos vain kemiat toimii. :)

Enivei, tekstisi sai minutkin niin hyvälle mielelle, että aamu lähti upeasti käyntiin. Kiitos siitä! :))

- Sania

Anonyymi kirjoitti...

Voi netinkin kautta löytää, itse tapasin nykyisen poikaystäväni myöskin nettitreffeillä.

Mou, totesin asiani niinkuin totesin koska yritin aiemmin selittää monta kertaa jotain mitä et suostunut käsittämään ja kun asiassa kävi kuten sanoin, halusin tuoda esille olleeni oikeassa. Hirveästi en tänne jatkossa enää mitään kommentoi, koska täällä on niin ikävä ja tuomitseva ilmapiiri.

Jape kirjoitti...

"Jos sinusta dissaamista on se, että totean ettei vääränlaisiin ja naista huonosti kohteleviin ja sitoutimishaluttomiin miehiin kannata tuhlata aikaa"

Tämä on juuri sitä jälkiviisastelua ja besserwisseröintiä jolla ärsytät, ja monia. Mistä sinä ETUKÄTEEN tiedät millainen kukin ihminen on?

Joku voisi sanoa sinastakin, Roosa, että olet vääränlainen ja miehiä huonosti kohteleva hepsankekka. Ihan sinua näkemättä ja tuntematta sen paremmin, ns. lonkalta sanottuna.

Roosa: "pitää odottaa sitä, että tapaa kunnon miehen joka haluaa sitoutua niin siitä vaan."

Sanavalintasi paljastavat, että sinä olet tällainen odottelija etkä itse tee mitään asioiden eteen. Jos näin on, niin neuvojesi merkittävyys on aika vähäinen.

PS. Kertositko nyt vähän itsestäsi ja poikkiksestasi?

Jape kirjoitti...

Roosa: "Hirveästi en tänne jatkossa enää mitään kommentoi, koska täällä on niin ikävä ja tuomitseva ilmapiiri."

Ja kuka sen ilmapiirin loi? Sinä Roosa! Siinä se pata kattilaa soimaa...

Mou Rire kirjoitti...

Sania,

Ihana kuulla! Ja järjellisyys sikseen, en mielestäni edes kovin järkevää merkintää kirjoittanutkaan tässä onnellisuushöpöpäissäni :)

Ja kyllä, netin kautta voi sen onnensa löytää. Lähipiirissänikin kaksi pariskuntaa jo vuosia olleet yhdessä ja tavanneet alunperin netin kautta. Eikä näistä aiemmista herroistakaan ole kuin yksi tavattu muualta kuin netin kautta, mutta niiden juttujen onnesta sitten voidaan olla montaa mieltä ;D

Tsemppiä, toivottavasti saatte treffit sovittua ja näkemään, miten se homma lähtee liikkeelle! Käy välillä kertomassa, miten etenee, jos sopii =)

Sun kommentista piristyi omakin aamu kieltämättä :)

Mou Rire kirjoitti...

Roosa,

"yritin aiemmin selittää monta kertaa jotain mitä et suostunut käsittämään"

...koska teen edelleen ihan omat päätökseni omien ajatusteni pohjalta ja jos on niin sokeana ihastuksesta kuin minä olin silloin, niin mietipä, haluaako vastakkaista käsitystä edes kuulla? Eeehei.
Sinnikkyydestä pisteet, mutta jankkaamisesta ei. Jos ei kerta riitä, niin aika turhaa yrittää toistuvasti samaa asiaa sanoa, mun mielestäni. Tämä nostattaa niitä kierroksia.

"ja kun asiassa kävi kuten sanoin, halusin tuoda esille olleeni oikeassa."

Jep. Tämä juur se mistä sanoin aiemmin, ärsyttää se viisastelu, että 'MINÄ tiedän/tiesin'. Eikö siihen omaan oloonsa voi vain hiljaa tyytyä, vai tuleeko tyydytys vasta siitä jos joku sanoo sun olleen oikeassa?
Ei ole hääviä. Käsittääkseni sen saa nimittäin hyvin harvoin kuulla, etenkin jos pohjustus on ollut tuo jankkaus.

"Hirveästi en tänne jatkossa enää mitään kommentoi, koska täällä on niin ikävä ja tuomitseva ilmapiiri."

Pahoittelut, jos ilmapiiri tuntuu siltä. Vai tuntuuko se siltä vain siksi, että ajatuksiasi ei kannatettu? Näinkin voi käydä joskus, kuule, ihan muussakin elämässä.

Kai sekin on sitten sitä kemioiden kohtaamattomuutta. Kyllä siitä meinaan aika ikävä fiilis tulee, jos toinen tulee muistuttamaan vanhoista virheistä onnen keskellä latistaen tunnelmaa ja korostamaan sitä, että oli itse oikeassa. Tämä siis pari merkintää sitten kommenteissa havaittavissa. Ja kyllä, nimenomaan sun kanssas.

Mutta jos niin on, ettemme enää tässä toisillemme kirjoittele jatkossa, niin kuitenkin rauhallista joulunaikaa ja parempaa uutta vuotta sinne. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei mulla ole asiaan enää mitään lisättävää. Ulkopuolisena vaan huomasin sun ja Harrin jutussa asioita, joita et itse ihastuksissasi tullut ajatelleeksi. Mutta koska nyt löysit hyvän miehen niin hyvinhän tässä lopulta kävi, mitä siitä enää jauhaa.

"...koska teen edelleen ihan omat päätökseni omien ajatusteni pohjalta ja jos on niin sokeana ihastuksesta kuin minä olin silloin, niin mietipä, haluaako vastakkaista käsitystä edes kuulla? Eeehei."

Nimenomaan. Sisäistät sen mitä haluat kuulla. Kuuntelet tietenkin mielellään tsemppausta ja myötäilyä, kuten Jape tekee mutta et eriäviä mielipiteitä etenkin jo joku ne suoraan sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Jape,
en miellä itseäni odottelijaksi koska olen aikanani hyvinkin aktiivisesti etsinyt poikaystävää ja käynyt nettitreffeillä. Kuitenkin tutustusmisvaiheessa odotan mieheltä tiettyä aktiivisuutta ja sitä, että hän on valmis näkemään naisen eteen vaivaa. Jos mies ei ole halukas seurustelemaan kanssani ja vakavoittamaan suhdetta, niin varmasti löydän miehen joka siihen on halukas. Miksi turhaan hakata päätä seinään.

Mou Rire kirjoitti...

Roosa,

"Nimenomaan. Sisäistät sen mitä haluat kuulla. Kuuntelet tietenkin mielellään tsemppausta ja myötäilyä, kuten Jape tekee mutta et eriäviä mielipiteitä etenkin jo joku ne suoraan sanoo."

Etenkin kun eriävät mielipiteet tulevat täysin tuntemattomalta ihmiseltä, josta en tiedä mitään - tähän kohtaan lisäys, että Japen kanssa olen kirjoitellut enemmänkin, ettei ole vain kommentoija muiden joukossa - joten tökkii enempikin vastaan. Mutta kuten todettua - mitä tästä enää jauhaa, menneet on menneitä ja uusi, parempi mies tällä hetkellä, kuta kuinkin pysyvällä varauksella.